Spring naar inhoud

Naar zeevogels kijken

Naar zeevogels kijken.

De activiteit naar zeevogels kijken is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

We zullen op een laagdrempelige en speelse manier kennis maken met onze gevleugelde strandbezoekers. We leren eerst hoe we een verrekijker gebruiken. Vanop het strand gaan we met de verrekijker op zoek naar zeevogels. Tijdens deze gezinswandeling leren we enkele meeuwen herkennen en zien we wat er nog meer op het strand leeft. Tenslotte gaan we ook nog roepen als een meeuw! De afstand die we zullen wandelen zal zeker niet te lang zijn.

De organisatie van deze activiteit is in handen van het Duinenhuis Koksijde. Deelname is gratis, maar inschrijving verplicht. Schrijf je hier in voor de wandeling van Zondag 26 maart 2023 van 14:00-16:00 uur.

Praktische info:

  • De duur van de wandeling is ongeveer twee uur.
  • Kleding naar het weer.
  • Stevige (wandel)schoenen aanbevolen.
  • Er zullen verrekijkers aanwezig zijn om gedurende de activiteit te gebruiken.
  • Afspraakplaats: Prof. Blanchardlaan, Ster der Zee (Aqua Scivolo - kruis).