Spring naar inhoud

Agrarische natuur in De Moeren

Deze lezing is onderdeel van het vormingsaanbod van het Duinenhuis Koksijde, in samenwerking met Natuurwerkgroep De Kerkuil.

Datum: Woensdag 28 april 2021
Tijd: 19.30 u.
Locatie: Duinenhuis, Bettystraat 7, 8670 Koksijde
Spreker: Joop van der Laan
Toegang: gratis, maar inschrijven verplicht
inschrijven: www.natuurwerkgroepdekerkuil.be.

Bij De Moeren denk je waarschijnlijk aan rechte wegen en een vlak landschap, maar er is meer te beleven dan dat. Dankzij soortenbeschermingsprogramma’s en hulp van actieve natuurbeschermers is het beslist een ‘broedplaats’ voor agrarische natuur geworden. Hier speelt ook Natuurwerkgroep De Kerkuil een actieve rol in. Aan de hand van foto’s wordt er belicht wat er in De Moeren, dus dicht bij huis, zoal te zien is.

Omwille van de Covid-19 maatregelen is het momenteel niet toelaten dat deze presentatie live in het Duinenhuis door gaat. Daarom zal de presentatie in de vorm van een webinar gegeven worden. Na inschrijving ontvangt u hiervoor op de dag van de webinar een link om deze te kunnen volgen.

De lezing is de vorm van een webinar is opgenomen en middels deze link te herbekijken.