Spring naar inhoud

Activiteiten

Activiteiten van Natuur aan de Kust

  • KIEKT E KIR IER. Laat je in deze begeleide wandeling onderdompelen in de agrarische natuur van De Moeren. Bij De Moeren denk je waarschijnlijk niet direct aan een natuurgebied. Toch krijgen akkervogels, Bruine en Grauwe Kiekendieven en verschillende uilensoorten er de ruimte. Dit door effectieve natuurbescherming én samenwerking met landbouwers. De wandeling neemt je mee in het verhaal van het ontstaan en het beheer van De Moeren. De nadruk ligt op het belang van natuurontwikkeling en biodiversiteit. Hierbij komen plant en dier ruimschoots aan bod! Heeft u interesse in deze begeleide wandeling neem dan contact op met Natuur aan de Kust (info@natuuraandekust.be).
  • Natuur aan de Kust presenteert Natuurvriendelijke wandelingen. De wandeling 'Struinen in de Oosthoekduinen' is een wandeling voor gezinnen en kleine groepen. De wandeling wordt telkens aangepast aan de groepssamenstelling en de seizoenen en is op afspraak aan te vragen. Heeft u interesse in deze begeleide wandeling neem dan contact op met Natuur aan de Kust (info@natuuraandekust.be).
  • Lezing Agrarische natuur in De Moeren op 27 april 2021 om 19.30 Duinenhuis Koksijde of als webinar (afhankelijk van de maatregelen). De lezing is opgenomen en is middels deze link als webinar te herbekijken.
  • Gegidste wandelingen en begeleiden van natuuractiviteiten op afspraak. Maatwerk voor groepen, schoolklassen, families en gezinnen is beslist mogelijk.