Spring naar inhoud

Natuurvriendelijke wandelingen

Natuur aan de Kust presenteert Natuurvriendelijke wandelingen.

Hoe kunnen we in deze tijd weer meer contact krijgen met de natuur? In deze tijd hebben we steeds  minder contact met elkaar. Niet alleen het contact met elkaar, maar ook die met de natuur zijn we steeds meer kwijt. Blijkbaar zijn de meeste mensen dit al gewoon gaan vinden. Behalve een wandeling in een mooi natuurgebied onder begeleiding van een gids, zal er ook aandacht worden besteed aan onze relatie tot de natuur. Verschillende aspecten kunnen hierbij aan bod komen. Dit kan bijvoorbeeld onze impact op het milieu zijn maar ook dat wij zelf onze natuurlijke weerstand kunnen verbeteren en zo gezonder kunnen leven. Goed voor ons én voor de planeet.

De wandelingen kunnen aangepast worden aan het publiek. Volwassenen, gezinnen met kinderen, ..... Neem hiervoor contact op met Natuur aan de Kust.

De eerste Natuurvriendelijke wandeling is Struinen in de Oosthoekduinen. Het vertrekpunt hiervoor is bezoekerscentrum Duinpanne in De Panne. De duur van de wandeling is ongeveer anderhalf uur en goede stapschoenen zijn aangeraden.

Zin gekregen in deze activiteit? Neem dan voor meer informatie of om de wandeling aan te vragen contact op middels ons e-mailadres info@natuuraandekust.be of gebruik ons contactformulier. U krijgt snel een reactie.